Monday, March 30, 2009

Semalam ....

semalam yg dah berlalu .. semalam yg pergi .. semalam yg malam , semalam yg gelap .. haha mengarut jap .. x tahu nak citer apa sebenarnyer nih .. sementara nak gi amik acad kat educare masukkan lah dulu entry SEMALAM ...

balik dari kuantan semalam dah jam 12 tghari ..acad dah tertido dlm keta .. dah sampai rumah pun still sambung tido lagi .. alang2 acad tido tuh ambo pun wat ler skit sprink cleaning rumah setakat yg mampu .. maklum ler sekarang x derk pambantu , terpaksa ler wat sorang2 slow n staedy .. dari basuh kain n lipat kain , mop lantai, lap tingkap , lap pintu, lap almari, lap dapor n segala mcm lah .. heeee macam ada org nak wat inspection rumah plak .. rajin betul ambo kan ..hehehe angkat bakul sendiri ler .. x derk orang nak puji terpaksa ler puji diri sendiri ..

masak pun ala kadar jer .. x derk ler ala kawah ker atau ala belanga ker .. mcm ler selama ni ambo masak mcm2 .. wakakaka .. maklum ler yg nak mkn pun ambo ngan budak kecik acad tuh jer .. so simple mimple dimple jer lah msk utk dinner ... dlm pkl 6 dah siap dinner ..pastu terus naik atas n x turun2 lagi sampai ler ke pagi .......




ni dinner semalam, ambo yg punya .. versi nok perabih sayur2 hok dok dlm peti eis sblm depa semua jadi jeruk ..

close up skit... ada nampak sayur x ???? ermmmmm !!!! ada ler 2 3 ketul yg selbihnya udang n fish cake,sotong ball n sgala mcm ball .. ahaksssss

ni dinner semalam utk acad ..bgn tido mengamuk nak mee goreng yg pendek2 .. x mboh yg panjang2 .. terpaksa ler celur mee hoon tuh ngan air panas ..dia nak mee hoon yg hancur n x mboh sayor .. layan jer lah budak kcik tuh sbb dah x derk org lain dah yg nak layan kannnnnn !!!!!!!! dia jer lah intan bucuk pengarang jantung ambo sorang .. heeeeeeeeeee


1 comment:

  1. masak ala kadar pun nampak sedap dan meriah...bestnyaa!

    ReplyDelete