Wednesday, October 26, 2011

Apam Comel @ Angry Bird, Bee, Stoberi dan Lady Bird .

dh lama teringin nk cuba wat apam aneka corak spt angry bird, bee , lady bird , stooberi nih tp kemalasan sentiasa melanda, smlm ada lak tempahan apam nih dan sedikit kerajinan nk mendeko apam comel nih, pastu jumpa lak ngan kaler merah yg mengancam masa gi @2 Ply @ Kelang , apa lagi projek pun berjalan dgn lancar setelah semua tempahan apam dot2 selesai di buat ..


layan gambar yer .. resipi apam boleh google jer byk dh dlm internet, dan hampir semuanya sama ...



Posted by Picasa

8 comments:

  1. lawanyer kak segala apam itewww....

    ReplyDelete
  2. gebu sungguh & lawalah yatie, rajin betul yatie mencorak bagai2 ya..!

    ReplyDelete
  3. k.am bila ada vitamin R, mcm2 blh jadi ..kalu dh terkenal injection M , habok pun mls nk sapu .. hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknya kak yatie..pertama kali tengok yg angry bird tu..:)

    ReplyDelete
  5. cantiknya kak...mcm mana nak dapatkan warna hitam legam mcm tu....campuran warna apa ye kak

    ReplyDelete
  6. Q .. saje k.ti gatal2 tgn mendeko, tg paruh tuh tk mjadi ler, susah gak nk deko apam nih ..

    Wani .. k.ti guna american color ..super black ..pewarna utk buttercream ..

    ReplyDelete
  7. Cantiknyaa kaler merah u...ni pakai coloring merah ape erk..I guna deep red tp tak semerah ni pun..PM please...thanks

    immasurya@gmail.com

    ReplyDelete