Thursday, July 2, 2009

Cupcakes

salam utk semua ... lama betul x update blog ambo .. hari nih boleh ler update blog dengan ~ cupcake ~ lagi .. buat semalam utk makan2 kat rumah k.ina ngan cm,nor, k.ros n anasalwa yg dah 2 minggu blk cuti fm abu dhabi. so layan jer lah gambar cuppies nih yer sbb semenjak dua menjak nih mmg x der ayat nak tulis panjang2.. buntu ..

buat kawan2 yg tggal kan mesej kat chatbox ..tq yer sbb sudi jgk rumah ni wlpn x derk n3 baru .. jugak buat mimi,mazs n fatinz tks sudi bagi awards kat k.yati .. nanti k.yati gi angkut tp tunggguuuuu ... ;D

Posted by Picasa

4 comments:

  1. salam yati..dah bzz buat cc ek..baguslah..tak rugi pergi belajar kalau rajin mencuba.

    ReplyDelete
  2. Salam kak,
    utk cc 16 pcs size L sarah letak harga RM 35

    ReplyDelete
  3. cantik2nya .. kemas aje kak

    ReplyDelete
  4. salam...ciut jer design ngan kolor cup kek ni! :)

    ReplyDelete